PerfectEyes.se © 2006                    

 

 

Groupon & Letsdeal-erbjudanden

                    
 
Jag har hört många historier om Groupon- och Lets Deal-erbjudanden som gått fel,  och just när det gäller olika behandlingar som förändrar, eller har direkt med kroppen att göra, så kanske man ska vara lite försiktig.
 
För nystartade företag så är det ett otroligt bra sätt att marknadsföra sig och helt klart värt pengarna att i princip jobba gratis för de hundratals kunder som köper dealen då liknande deals har en fantastiskt stor genomslagskraft.
 
Om det däremot står att det är en välkänd och välbesökt person/salong eller liknande som utför tjänsterna så kan man ju undra varför de behöver flera hundra nya kunder. Alternativet är att det är en person som håller på och lär sig och därför utför tjänsten till ett billigare pris, vilket ju är helt korrekt, men då borde det också stå i erbjudandet kan man tycka.
 
Ring därför gärna till salongen och fråga exakt vad erbjudandet gäller och vem som ska utföra behandlingen, det är inte alltid du kan ångra dig efter att köpet är gjort. Ta reda på om det handlar om sinlges (en och en) eller flares (ej att rekommendera!), om det är en komplett förlängning eller någon annan variant, hur många fransar kommer du att få per öga, hur lång tid tar behandlingen och hur länge har personen jobbat med det här. Oftast är det helt nya personer som använder den här formen av erbjudanden för att skaffa en kundkrets, vilket är helt okej, men då ska man få veta det i förväg! (Och om personen i stället säger att de har jobbat väldigt många år så kan man undra varför de inte redan har en stadig kundkrets...)