Behandling

PerfectEyes.se © 2006                    

Så här går det till:


Före:

Se till att allt smink är borta innan du kommer hit, och om du brukar böja dina ögonfransar så är det bra om du kan låta bli det ett par dagar innan du ska göra behandlingen, för att få bästa möjliga förutsättningar.


Färga först!

För er som är allt annat än mörkhåriga så kan jag verkligen rekommendera att vi färgar fransarna först. Det gör en riktigt stor skillnad och framför allt så får även underfransarna också en liten uppmuntran, vilket gör att helhetsintrycket blir mer komplett.


Skönhetssömn på riktigt

När du kommer hit så börjar vi med att prata igenom vad du förväntar dig, vad du vill ha för effekt och vad som skulle passa att börja med.


Jag mäter dina egna fransar och tittar efter vad de har för naturlig böj. Den informationen gör tillsammans med dina önskningar att vi lätt kan se vad vi bör använda för fransar. Sen är det bara för dig att passa på att ta en "powernap" medan jag limmar fast de konstgjorda fransarna, en och en, på dina egna fransar, eller fina små buketter (handgjorda under behandlingen) på en och en av dina fransar. Du får mellan 85-115 fransar per öga, beroende på hur många egna fransar du har, och vilken av behandlingarna du väljer.


Räkna med att behandlingen tar ungefär 1,5 timme (Flera fransar tar förstås lite längre tid.) för Classics och Russian eller European Volume tar ytterligare en timme, ca 2,5-3 timmar.


Efter:

Jag använder mig av den fantastiska lilla "Nano Eye Spa" som härdar limmet på mindre än EN minut! Fina nanopartiklar av vatten fräschar upp din hud och ögonen efter att ha blundat så länge, samt att limmet härdar direkt vilket innebär att du kan tvätta ögonen, duscha, träna och göra vad du vill direkt efter behandlingen!


Du kommer troligtvis inte tycka att du behöver någon mascara, möjligtvis på underfransarna om du inte har färgat dom först, men tänk på att du använder vattenlöslig mascara i så fall, och undvik produkter med olja i närheten av och på fransarna. Vissa oljor löser upp limmet, en del mascaror, produkter med solskyddsmedel, anti age produkter med flera, samt att klor- och saltvatten förstås  påverkar hållbarheten något.


Det viktigaste är att du tvättar dina ögon ordentligt - men försiktigt - varje dag!

Gärna bara med mild tvål som löddrar (!) och ljummet vatten.

Det finns en hel del bra produkter i webshopen och även i salongen; tvål som är gjord för att tvätta fransarna men funkar i hela ansiktet, ett skum som är enbart för fransarna, specialmascara, eyeliner, franskammar i olika former och en massa annat roligt.

 

Säker borttagning


Om du har gjort fransarna hos någon annan än mig, och du inte är nöjd med jobbet, så rekommenderar jag dig att först prata med personen eller salongen där du gjorde fransarna.


Om du inte får önskad respons så hjälper jag dig självklart att ta bort fransarna. Dessutom till ett så pass bra pris att du inte behöver experimentera med barnolja eller egna hemmarecept som bara resulterar i att dina naturliga fransar tar stryk.


Om det finns möjlighet så tar jag bort dina förlängningar utan att använda några kemikalier, men jag kan även använda en gelé remover som gör jobbet snabbt och smärtfritt, priset beror lite på omständigheterna.


Dina naturliga fransar blir inte påverkade över huvudtaget, och behandlingen är helt smärtfri och väldigt enkel. Jag lägger gelén på dina fransar, den får verka i några minuter och sen glider de syntetiska fransarna av ganska enkelt.


Förstör inte dina naturliga fransar med hemmarecept utan ring och boka en tid!